ANKARA / YENİMAHALLE - Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

A.I. 4 ALL eTwinning projesi

‘’ A.I.4 ALL’’ isimli e-Twinning projemiz Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve Yunanistan ortaklığı ile çalışmalarına başladı. Bu proje ile yapay zekanın hayatımızdaki önemini ortaklarımızla paylaşım ve iş birliği yaparak öğreniyor ve birbirimize aktarıyoruz.

A.I. 4 ALL eTwinning projesi

Kimya öğretmenimiz Sevil ÖNGÜT rehberliğinde 11 ATP A ve 10 ATP A sınıflarından 4 öğrencimiz ile e-Twinning çalışmalarımız devam etmektedir. Bu proje ile öğrencilerin analitik düşünme becerisi, öz değerlendirme, akran değerlendirmesi, iş birlikçi öğrenme becerilerini geliştirmek aynı zamanda öğrencilerin aktif ve ilgi çekici öğrenme deneyimleri için dijital teknolojileri, web2.0 araçları ve yapay zeka araçlarını kullanmaları sağlamıştır. Yaptığımız çalışmalar bilgi teknolojilerini doğru ve anlamlı kullanma becerisini kazandırırken, öğrencilerin okuldaki refahlarına da olumlu etki gösterecektir.

Projemizi yaygınlaştırma çalışması olarak ‘’6 Şubat 2024 SAFER INTERNET DAY’’ ve 7 Nisan 2024 Kimya gününde okulumuzda tanıtım panosu hazırlayarak öğrenci ve öğretmenlerimize yapay zekanın öğretim faaliyetlerinde ve yaşantımızda olumlu yönleri anlatıldı.

07-05-202407-05-2024

Yayın: 07.05.2024 - Güncelleme: 07.05.2024 14:41 - Görüntülenme: 31