ANKARA / YENİMAHALLE - Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BİREYSEL SPOR BRANŞLARINDA OKUL SPORLARI LİSANSI ÇIKARTACAK ÖĞRENCİ(SPORCU) VE VELİLERİNİN DİKKATİNE...

BİREYSEL SPOR BRANŞLARINDA OKUL SPORLARI  LİSANSI ÇIKARTACAK

ÖĞRENCİ(SPORCU) VE VELİLERİNİN DİKKATİNE ;

BİREYSEL SPOR BRANŞLARINDA OKUL SPORLARI  LİSANSI ÇIKARTACAK

ÖĞRENCİ(SPORCU) VE VELİLERİNİN DİKKATİNE ;

• ·        e-devlete T.C. Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapacaksınız,
  • ·        Arama çubuğuna ‘’Spor Bilgi Sistemi’’  yazılacak, UYGULAMAYA GİT denilecek.
  • ·        Spor Bilgi Sistemi içine girildiğinde, sağ üst köşeden, Velayet kullanıcısına geçiş yapılacak.
  • ·        Öğrenci(sporcu)’nin T.C. Kimlik numarası oraya yazılacak.
  • ·        Daha sonra İZİN İŞLEMLERİ’ nden Veli izni verilecek ve SAĞLIK İŞLEMLERİ bölümünden SAĞLIK RAPORU İÇİN SEVK bölümü seçilecek.
  • ·        SAĞLIK RAPORU İÇİN SEVK BÖLÜMÜNDE tekrar öğrencinin T.C. si seçilecek ve SEVK talebi oluşturulacak.

Bu işlemleri yapınca Hem devlet nezdinde sporcunun müsabakalara katılması için İZİN VERMİŞ OLUYORSUNUZ. Hem de sağlık ocağına gittiğinizde aile hekiminizden sorunsuz bir şekilde SAĞLIK RAPORU almış oluyorsunuz.

Müsabakalardan en az 15 gün öncesinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. !!!!

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 11:14 - Görüntülenme: 66